De omgetoverde Ferrari was nog maar net op de openbare weg losgelaten bij het Gelderse Huissen of hij werd al door de echte politie aan de kant gezet. Het bedrijf BordBursters heeft de snelle bak omgetoverd tot een politiewagen met behulp van een wrap voor een benefietrally. De auto had zelfs een werkende sirene aan boord.

De auto was met grote voorsprong de meest opvallende auto van de rally. De rally had het thema ‘justitie’ en deze mannen nemen het wellicht iets te letterlijk. De politie heeft hierom de auto tijdelijk aangehouden, maar doordat de auto op een auto-ambulance was geplaatst en niet 1 op 1 hetzelfde was als de Nederlandse dienstwagens mochten de mannen doorrijden. De politie agenten wilden nog wel graag met de auto op de foto, zo meld het AD.

Foto: PR

Foto: PR

De Ferrari is daarna verder gereden op de auto-ambulance naar Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Daar zijn honderd auto’s begonnen aan de rally van 2.000 kilometer, waarvan een deel van de opbrengsten naar de strijd tegen kanker gaan.

Lees de rest van het verhaal op de website van AD.nl

Lees ook: Armin van Buuren Kiest Met de Nieuwe Jaguar F-Pace Voor Ruimte en Sportiviteit