De ultieme topklasse in exclusieve bouw wordt u aangeboden met dit statige LANDHUIS met dubbele garage en vrijstaand gastenverblijf, schilderachtig gesitueerd op ca. 1,2 hectare in een bosrijke villawijk nabij Oosterbeek, grenzend aan uitgestrekte natuurgebieden. Op dit besloten domein ervaart u absolute rust en privacy en natuur op enkele minute lopen van het centrum en het treinstation van Oosterbeek. Dit sublieme uitermate royale buiten biedt u circa 3.000 m³ luxe en comfort met de meest moderne geïntegreerde techniek. De grandeur van dit riante, deels onderkelderde landhuis wordt onderstreept door het gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen en de markante toren bij de entree. 

Gesticht in 1998 onder toezicht van de gerenommeerde architect A. van der Visch. De aanleg onder architectuur van de lommerrijke parktuin is als vanzelfsprekend afgestemd op het landhuis. Omzoomd door oude bomen, prachtige borders, paden van sierbestrating en een royaal gazon met verwarmd zwembad en natuurlijke waterpartij, krijgt het wonen in het buitengebied een extra dimensie.

https://youtu.be/MVy_AsmXCFs

Bij de indeling is de eigenaar uitgegaan van representativiteit; bij de entree in de imponerende hal heeft u enerzijds toegang tot de ontvangstruimte annex study en anderzijds toegang tot de woonvleugel. Op deze manier is “zakelijk” gescheiden gehouden van “wonen”.

Ga naar de website van Drieklomp Makelaars voor meer informatie.