De Samsung Gear S3 verschijnt op vrijdag 2 december in Nederland. Naast de Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier verschijnt de Gear S3 in een Special Edition met luxe lifestylemerk BALR. Het merk ontwierp voor de Gear S3 Special Edition Designed by BALR. een exclusieve horlogeband en wijzerplaten. De Samsung Gear S3 Special Edition Designed by BALR. biedt net als de Gear S3 de beste gebruikservaring door een draaibare ring om het scherm. Zo navigeer je eenvoudig door het menu en je berichten. Ook check je gemakkelijk je favoriete apps.

Het gaat snel met het in 2013 opgerichte BALR. Het luxe lifestylemerk bevindt zich op het snijvlak van luxe, high fashion en reizen. Naast de iconische t-shirts en reisaccessoires werkte het merk samen met Samsung aan een speciaal ontwerp voor de Gear S2. Nu verschijnt zijn opvolger: de Samsung Gear S3 Special Edition Designed by BALR. Met een unieke en stijlvolle band én twee exclusieve BALR. wijzerplaten is het model een uitbreiding op de Gear S3 Classic.

balr-4_balr

“Net als BALR. is Samsung constant bezig met innovaties en het leuker en stijlvoller maken van het leven. Samsung doet dat met handige en baanbrekende innovaties en wij met stijlvolle en luxe kleding. Voor ons voelt deze samenwerking heel vertrouwd,” zegt Demy de Zeeuw, initiatiefnemer van BALR. “Met de Gear S3 opereert Samsung op het snijvlak van lifestyle, fashion en sport. Zo brengt het merk onze twee werelden samen. We hoefden dus niet lang na te denken over deze samenwerking. Onze designs matchen perfect.”

d75_9352

Berichten versturen, muziek luisteren, sportuitslagen checken, et cetera – je doet het allemaal direct vanaf je pols. Op het ronde display komen alle innovaties optimaal tot hun recht. Soepel navigeer je met de ring rondom het beeldscherm door het menu. Je haalt berichten op, checkt je favoriete apps, en belt direct vanaf je pols zonder dat je je smartphone uit je broekzak of tas hoeft te halen. De Special Edition Designed by BALR. biedt alle fitnessfuncties die ook op de standaard Gear S3 beschikbaar zijn. Zo blijf je fit en actief. Tijdens het sporten check je het nieuws via de NU.nl-app en binnenkort ook de laatste voetbaluitslagen en -fragmenten via de 433-app. Met een volle batterij gaat de smartwatch twee dagen mee.

d75_8915

De Gear S3 Special Edition Designed by BALR. is vanaf 2 december exclusief verkrijgbaar bij Samsung.com, de Samsung Experience Stores, BALR. flagship store, BALR.com, MediaMarkt en CoolBlue. De verkoopadviesprijs bedraagt € 499,- en is inclusief lederen horlogeband en de BALR. Braided Bracelet ter waarde van € 125,-. Op diezelfde datum komen de Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier ook uit voor een verkoopadviesprijs van € 399,-.

Lees ook: Schaap en Citroen Juweliers Viert Tweede Editie Winterevent