Een fijne geur kan iemand herinneren aan de mooiste plekken, de beste momenten en de meest bijzondere personen. Met de nieuwe Marie-Stella-Maris geurkaarsen creëer je een unieke geurbelevenis in huis. Kies de sfeer die bij je past! Objets d’Amsterdam, Edition Privée of Cinema Blue.

N. 92 Objets d'Amsterdam - 1mbNO 92

OBJETS D’AMSTERDAM SCENTED CANDLE

Iconic • Clean • Fresh • Woody

Een sprankelende geur van thee met citrus akkoorden van bergamot en citroen, met een warme basis van diverse houtsoorten en muskus.

Objets d’Amsterdam bewijst eer aan de levendige en creatieve stad Amsterdam, het erfgoed, de moderne levensstijl en het koele noordelijke licht. De iconische architectuur, grachten en objecten, allemaal roepen ze een specifieke lichte stemming op. De zon schijnt de kamer in en Objets d’Amsterdam verdampt in een lichte en heerlijke geur.

NO 93

EDITION PRIVÉE SCENTED CANDLE

Characteristic • Warm • Woody • Smoky

Een verfijnde, rokerige harsachtige geur ondersteund met zachte sandelhout tonen en romige muskus, met een vleugje van mos en patchouli.

Editions Privée is speciaal gemaakt om de eigen sfeer in huis te onderstrepen, daar waar de buitenwereld ver weg lijkt. Het vult de kamer met een milde, kruidige moderne geur van brandhout en roept een eigen sfeer op van nostalgie waarop gedachten weg kunnen drijven.

N. 94 Cinema Blue - 1mbNO 94

CINEMA BLEU SCENTED CANDLE

Elegant • Fruity • Woody • Spicy

Een topnoot van groen, fruitig, vijgenblad, een toets van grapefruit en pittige zwarte peper gevolgd door een hart van houttonen en een basis van vetiver en vanille.

Cinema Blue vond zijn inspiratie in de klassieke Franse cinema, het kenmerkende ritme van de zwart-witte montage, in contrast met het levendige blauw van Yves Klein Blue*. Een eerbetoon aan de grote Franse acteurs en actrices als Brigitte Bardot en Jane Birkin. De geur, waar de geurnoten van vijg sterk naar voren komen, is een gestructureerde ode aan de zintuigen.

MSM_ARCHIVES

VERKOOPPUNTEN:

Flagshipstore Marie-Stella-Maris
Keizersgracht 357 Amsterdam
www.marie-stella-maris.com

VERKOOPADVIESPRIJS: € 39,-