In 2015, viert IWC Schaffhausen de 75ste verjaardag van een horloge familie vol traditie: de Portugieser. Tijdens de Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) in Geneve, hadden eregasten en ambassadeurs van het merk de kans om de nieuwe collectie gemaakt met medewerking van Santoni weer te ervaren.

Ook ter gelegenheid van dit belangrijke jubileum, kiest IWC de excellence van Santoni om een model te benadrukken dat, dankzij zijn uitstekend in-house technologie, iconisch design en indrukwekkende geschiedenis, staat voor een internationaal icoon van het merk.

De luxe alligator lederen riemen gemaakt door Santoni zijn echte meesterwerken van vakmanschap en uniciteit, dankzij de genuanceerde schaduw van het leer, uitvoerig met de hand afgewerkt, dat iedere band uniek maakt in zijn speciale patina-achtige glans met individuele kleurtinten.

IWC 2