De samenwerking tussen Berluti en Krug creëert een unieke koppeling van schoenmakerij savoir-faire en prestige Champagne. Dit eerste hoofdstuk in een langdurige alliantie wordt gevierd met een speciale Krug patina op Berluti winkels over de hele wereld.

De creatieve samenwerking tussen het grote Champagne huis en het Huis bekend voor zijn elegante schoenen, lederwaren en mode is verre van een samenloop van omstandigheden. Beiden gesticht in de 19e eeuw, delen de twee huizen een filosofie die hun erfgoed in stand houdt door middel van een voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid in alle producten.

berluti_x_krug_july2015_00056-1000x550

Het eerste hoofdstuk in het partnerschap zag de oprichting van een speciale “zwarte kersen” Berluti patina, een eerbetoon aan de oprichter
van het Champagne huis. Joseph Krug hield altijd een notitieboekje in deze karakteristieke kleur bij zich om zijn gedachten en ideeën te noteren. De presentatie van de patina was een gelegenheid om een ​​originele proeverij van Krug champagnes, elk gekoppeld aan een Berluti schoen model te introduceren.

Naast personalisatie van schoenen met de Krug patina, introduceerde Berluti een verzameling van “Krug door Berluti” zakken. De alliantie tussen twee uitzonderlijke Huizen herbergt een grote belofte voor elegante mannen met een verfijnde gastronomische smaak …