Classics Delight

Voor dames die een klein en klassiek horloge prefereren, dat prachtig past bij hun sieraden, introduceert Frederique Constant de nieuwe Delight, een verfijnde en vrouwelijke horlogecollectie met een zachte en elegante vormgeving.

Zes nieuwe charmante horloges

De aantrekkingskracht tot de Lady Delight is te danken aan de kenmerkende ovale vorm van de kast van 28 mm, maar ook aan het hoge niveau van detaillering.

Beide wijzerplaat-opties zijn delicaat versierd, de ene met Romeinse getallen en klassieke ‘guilloché’ details, terwijl de andere indezen met diamanten zijn bezet, in combinatie met Romeinse indexen en een geraffineerd ‘guilloché’ hart decoratie in het midden.

Met de nieuwe Delight, heeft Frederique Constant een geraffineerd uurwerk gecreëerd met een sterk ontwerp.

Beschikbaar in staal of in een combinatie van staal en verguld rosé goud, op de lunette eventueel bezet met glinsterende diamanten, zijn de nieuwe Delight-horloges zowel casual en klassiek, als elegant.

Deze betoverende en ultra delicate Delight-horloges zijn beschikbaar op een metalen schakelband of een fijne leren band (grijs of blauw): beiden slank en elegant op de pols. Onweerstaanbaar vrouwelijk, ergonomisch en een elegante gewelfde vormgeving dragen allemaal bij aan de aantrekkelijke look van dit horloge. Deze nieuwe collectie is voorzien van een FC-200 quartz uurwerk, welke de functionaliteit van de uren en minuten stuurt en met een batterijleven van 42 maanden.

Verkoopprijs vanaf €775,-

Kijk op de site van Frederique Constant voor meer informatie.