Marmer is al lang een materiaal dat klasse, respect, en luxe uitstraalt. Echter, is marmer voornamelijk een premium materiaal wat uitsluitend in de meubel- en bouwsector wordt gebruikt, gezien het immense gewicht en het complexe, kwetsbare proces van het snijden van het materiaal.

Het bedrijf Mikol heeft nu naast marmeren iPhone hoesjes ook marmeren notitieboekjes aan de productlijn toegevoegd. De prachtige notitieboekjes komen in wit en zwart marmer en brengen extra klasse met je mee overal waar je gaat.

Ze hebben een efficiënte methode verfijnd om eindelijk in staat te zijn marmer te gebruiken voor onze meest praktische essentiële accessoires in het dagelijks leven. Met deze technologie, is Mikol vastbesloten zich in het accessoire en de mode-industrie te vestigen met de introductie van vier eenvoudige producten:

  • Iphone hoesje
  • iPad hoes
  • MacBook hoes
  • Notitieboekje

Mikol is de eerste en enige officiële marmeren mode / accessoires merk. Opgericht door experts op het gebied van marmer, bouw, mode en design, de mensen bij Mikol hopen om uw wereld kleur te geven met een uniek product van extravagantie. Met de overvloed van de telefoon en tablet hoesjes in metaal, aluminium, leer, hout, enzovoort, zal een persoonlijke, marmeren exemplaar van Mikol meteen opvallen.

Ga naar de site van Mikol voor meer informatie of om de producten te bestellen.