La Prairie gebruikt de vitaliserende krachten van platina, het meest kostbare metaal, om Cellular Cream Platinum Rare te ontwikkelen. Deze exclusieve crème geeft de huid dezelfde schittering als die van het edelmetaal vanaf het moment van aanbrengen. Cellular Cream Platinum Rare is ontworpen voor diegenen die altijd op zoek zijn naar het beste van het beste, in hun persoonlijke bezittingen, in hun levensstijl of voor hun goed verzorgde huid en lichaam.

Gezien de enorme groei van de rijkdom in de wereld – schatting 10 miljoen miljonairs* en bijna 1.000 miljardairs wereldwijd** – is er een ongekende vraag naar producten die luxe en kwaliteit uitstralen. Cellular Cream Platinum Rare vervult zowel de belofte van het herwinnen van een stralende huid als het behoud hiervan.

* CapGemini/Merrill Lynch 2008 World Wealth Report   ** FORBES Magazine estimated the number of billionaires at 946 in 2007.

Nanodeeltjes platina ondersteunen de elektrische balans

Platina is het kostbare geheim achter Cellular Cream Platinum Rare, een crème die de tekenen van veroudering op een geheel nieuwe wijze aanpakt door de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden en het een unieke glans te geven die nog niet eerder haalbaar was. Dit resultaat wordt behaald door de negatief geladen nanodeeltjes platina die, zwevend in Colloïdaal Platina Water, perfect dienst doen als elektrondonor om de juiste elektrische balans van de huid te behouden.

Waarom is die elektrische balans belangrijk? Als mineralen zoals sodium chloride, potassium, calcium en sodium bicarbonaat oplossen in het natuurlijke vocht van de huid, nemen ze de vorm aan van elektrolyten die een elektrische lading met zich meedragen terwijl ze in en uit de huidcellen vloeien waarbij ze vloeistoffen onttrekken die voedingsstoffen met zich meedragen.

Een ideale elektrolyt/vloeistof balans maakt het mogelijk voor de huidcellen om deze voedingsstoffen efficiënter te absorberen en te ontdoen van afvalstoffen om het energieniveau op peil te houden. Deze energiebalans verbetert ook de hydratatie door een bufferzone op te bouwen aan de oppervlakte van de huid, te vergelijken met een bufferzone van een jonge huid. Dit betekent ook dat de huid beter wordt beschermd tegen vrije radicalen, invloeden van buitenaf en andere schadelijke krachten die bijdragen aan het proces van huidveroudering.

cellular_cream_platinum_rare_50_95790-00153-14_oj_438

Actieve ingredienten verfijnen de kunst van anti-veroudering

Naast platina heeft La Prairie de Cellular Cream Platinum Rare verrijkt met een uniek complex van actieve ingrediënten, waaronder peptiden, vitaminen en antioxidanten. Deze ingrediënten werken met elkaar samen om de diepte van lijntjes en rimpeltjes te verminderen met een zichtbare verbetering van de elasticiteit van de huid. Ze helpen om een jeugdige teint en structuur terug te krijgen.

Nanodeeltjes Hesperidin Smart Kristallen, die op verschillende momenten worden afgegeven aan de huid, beschermen het DNA in de kern van de huidcellen en werken in synergie met Resveratrol om bescherming te bieden tegen vrije radicalen terwijl het ook de microcirculatie van de huid verbetert.

De door het klimaat geactiveerde Hydratatie Matrix is een perfect systeem om het vocht in de huid aan te vullen en de huid gehydrateerd te houden voor een langere periode. Het past zich aan aan de luchtvochtigheid en temperatuur waardoor de Cellular Cream Platinum Rare ideaal is voor ieder klimaat.

De formule bevat ook een hoge concentratie peptiden die de fibroblasten stimuleert om de huidcelmatrix opnieuw op te bouwen; malachiet (kopercarbonaat mineraal), bekend om zijn antioxidante werking; hematiet (ijzeroxide) herstelt de jeugdige glans; licht reflecterende, zilverkleurige Parelmoerpigmenten versterken de kracht van platina en geven de teint een schitterende glans. Ook bevat Cellular Cream Platinum Rare het exclusieve La Prairie Cellular Complex die het huideigen regeneratieproces stimuleert, terwijl het de huid hydrateert en voedt om een optimaal functioneren te garanderen.

La-pairie-400

Perfectie in prestatie en presentatie

Cellular Cream Platinum Rare is werkelijk een klasse apart: een huidverzorgingsproduct van onschatbare waarde, niet alleen vanwege de zachte gloed waarmee het de huid omgeeft, maar ook vanwege de extreme luxe van de zijden textuur, de puurheid van de formule, de sierlijkheid en elegantie van de verpakking.

Iedere pot is handgemaakt en daarmee een waar kunstwerk. Het combineert tijdloze geometrische vormen met 21e-eeuws minimalisme. De applicator heeft de vorm van een spateltje dat is versierd met een zilverkleurige halvemaan en een goudkleurige cirkel:

het scheikundige symbool voor platina, bron van de transformatieve krachten van de crème.

Dit is wat cellular cream platinum rare zo zeldzaam maakt

Platina staat bekend als het meest zeldzame metaal op deze wereld

Platina, waarvan wordt gezegd dat het twee miljard jaar geleden op aarde is gekomen in een meteorenregen van een afgelegen ster, is zo zeldzaam dat er tien ton erts van nodig is om een enkele ons te produceren. Louis XVI verkondigde dat platina het enige metaal was dat goed genoeg was voor de adel. Geprezen voor zijn pure, witte pracht is platina de perfecte toevoeging op diamanten en andere kostbare edelstenen; het is de keuze geweest voor de setting van de beroemde Koh-i-Noor diamant en in ontelbare verlovingsringen.

Dit heeft er toe geleid om platina te gebruiken in een huidverbeterende crème

La Prairie is een nieuwe weg ingeslagen met het onderzoeken van het gebruik van kostbare metalen om bepaalde huidaandoeningen te behandelen. Scheikundigen ontdekten dat platina, dat in staat is om te hechten aan de menselijke huid, ongekende anti-verouderingseigenschappen heeft.

De rol van platina in de strijd tegen huidveroudering

Colloïdaal Platina Water – de suspensie van nanodeeltjes platina in water – stelt een elektrische balans vast in de epidermis waardoor de huid kan functioneren op het meest efficiënte niveau. Dit wordt gerealiseerd door het creëren van een bufferzone, te vergelijken met die van een jonge huid waardoor een optimaal vochtgehalte wordt gerealiseerd, en het vermogen van de huid om voedende mineralen op te nemen te verbeteren.

Zo geeft Cellular Cream Platinum Rare de huid die prachtige glans

Dit is het resultaat van de mooie synergie tussen de nanodeeltjes platina, fijngemalen zilverkleurige Parelmoer en de vochtaanvullende werking van de crème. Het geeft een subtiele glans die nog niet eerder is behaald met een huidcrème.

Dit maakt Cellular Cream Platinum Rare het waard dat het zo hoog in de markt wordt gezet

De prijs van platina overtreft dat van goud. Daarnaast zijn er de kosten van het ontwikkelen van de formule die de meest exclusieve ingrediënten vanuit de hele wereld bevat en gebruik maakt van de meest kostbare en meest geavanceerde biotechnologie. Cellular Cream Platinum Rare is ontwikkeld voor degene die het beste van alles wil: de man of vrouw die veel waarde hecht aan het ‘opladen’ van haar huid met jeugdige schoonheid.

Hoe te gebruiken

  • Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt worden.
  • Na het reinigen van de huid aanbrengen. Vermijd de huid rondom de ogen.
  • Kan gebruikt worden over een serum indien gewenst.

Verpakking

  • Handgemaakte cilindrische pot van acryl met dop waarin het logo van La Prairie op de onderkant is gelaserd.
  • Zilveren potje in de vorm van een afgeslepen diamant geïntegreerd in de buitenste pot van acryl.
  • Inclusief een zilveren spatel met goudkleurige cirkel en Swarovski Kristal in het midden en zilveren sikkel (het symbool van platina)

Inhoud

  • 50 ml

Prijs

  •  € 970,-