De Santoni-AMG collectie breidt uit met een nieuwe lijn van sneakers en reisaccessoires, geïnspireerd door het nieuwste AMG-model, de Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT combineert een uitstekende rijdynamiek met eersteklas circuit prestaties en een hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik. Adembenemende proporties, stoer gevormde buitenkant en aerodynamische lijnen, maken van de nieuwe Mercedes-AMG GT een auto met een aantrekkelijk en sportief extern ontwerp gewijd aan een publiek dat geheel wil genieten van een echte supercar ervaring.

Met de nieuwe GT sneakers, richt Santoni op diezelfde doelgroep. De sneakers worden aangeboden in een verfijnd en super licht, leren en suède combinatie. De schoenen hebben een EVA zool om maximaal comfort te garanderen en worden verrijkt door topkwaliteit en opvallende details zoals het GT-logo op de zijkant.

De nieuwe GT sneakers vertegenwoordigen een toch ongedwongen verfijnde stijl keuze.

0025

Voor de eerste keer presenteert Santoni een verzameling van aktetassen voor AMG. Bedacht in een perfecte combinatie van materialen: zilver gelamineerd leer, prachtige stof en neopreen. Minimalistisch design en technische functies vormen elk product met een eenvoudige bediening en multifunctionaliteit: op het voorvak staat een functionele en slimme toegang, terwijl de afneembare schouderriem zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid aan elke situatie. Het GT-logo versterkt de dynamische en moderne stijl die deze modellen van Santoni onderscheidt voor de speciale AMG uitvoering.

UFTTA1255A20RAMGN01_01 UFTTA1256A20RAMGN01_01