Als je op zoek bent naar een spraakmakende ‘signature-piece’ in je interieur, dan is er een grote speler van Hollandse bodem die je hierbij kan helpen. Cravt Original biedt een exclusieve collectie van buitengewone interieurobjecten, luxe meubilair, opvallende verlichting en geraffineerde accessoires. De combinatie van traditioneel vakmanschap en eigen ontwerp maakt de collectie uniek. Vooral de afwerkingen van de stukken zijn zeer bijzonder, hierbij wordt gebruik gemaakt van kostbare materialen welke erg arbeidsintensief zijn om te verwerken.

Zo wordt er bij de afwerking gebruik gemaakt van eierschalen, pijlstaartrog, perkament, parels, zeeschelpen, roestvrij staal, versteend hout en halfedelstenen. Dit is nog maar een greep uit de selecte van kostbare materialen die er worden gebruikt in de excentrieke collectie. Juist doordat er met deze lastig bewerkbare materialen wordt gewerkt kan er van echt vakmanschap worden gesproken, wat zich uit in stukken zo gedetailleerd dat je er met je ogen in kan verdwalen. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat de collectie zich perfect leent voor entreezalen van bedrijven en hotels.

Opererend vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, levert Cravt exclusieve interieur producten aan duizenden klanten wereldwijd. De collectie heeft zijn weg al gevonden naar luxe interieurs in meer dan 90 landen. Het bedrijf is opgericht door Denise Boekhoorn, dochter van Marcel Boekhoorn, een naam die veel Nederlanders bekend in de oren zal klinken.

Wat maakt de collectie van Cravt zo bijzonder? Om te beginnen door de natuurlijke afwerking afkomstig van materialen van Moeder Aarde die op elk product terug zijn te vinden. Cravt weet waar ze deze luxueuze materialen kunnen vinden en net zo belangrijk, hoe ze deze materialen moeten integreren in de producten op een zeer bekwame manier.

De onderscheidende kenmerken van de kunst van het vakmanschap worden achtereenvolgens uitgelegd. De precisie, doorzettingsvermogen en oog voor detail zijn ongeëvenaard. Het is dit onovertroffen niveau van vakmanschap dat de producten doordrenkt met een kwaliteit die het beste omschreven kan worden als ‘luxe’. Dit stelt Cravt Original in staat om u een unieke collectie te presenteren.

_DSC8979 2

De nieuwe verzameling werd gepresenteerd tijdens de Maison & Objet. Dé interieurbeurs van de wereld in Parijs, Frankrijk. De catalogus biedt u een uitgebreide bron van inspiratie voor uw persoonlijke handtekening in uw interieurs, evenals informatie over het bedrijf en de collectie.

“Maak kennis met de wereld van Cravt Original en geniet van de zorgvuldig vormgegeven setting van onze interieurs. We kijken ernaar uit om met u te worden verbonden.” – Cravt Original team

Voor meer informatie en een catalogus van de producten zie de website van CRAVT Original.