Het nieuwe Blossom Velvet horloge van Roger Dubuis is een fantasierijke ode aan bloemen. Van twee verleidelijke modellen heeft het Zwitserse horlogehuis de parelmoer wijzerplaat voorzien van een subtiel bloemmotief en omringd met goud en sprankelende, briljantgeslepen diamanten (circa 1.90 karaat).

De Blossom Velvet Pink heeft een roségouden kast van 36 mm en een roze band van gesatineerd stof. De Blossom Velvet Blue is uitgevoerd in witgoud en voorzien van een stijlvolle, blauwe band Beide modellen zijn als Limited Edition verkrijgbaar in een oplage van elk 88 exemplaren.

Het automatisch uurwerk van het horloge is door Roger Dubuis in eigen manufactuur vervaardigd. Het uurwerk heeft een gangreserve van 48 uur en draagt het prestigieuze Poinçon de Genève, een uniek kwaliteitsstempel in de Zwitsers horlogemakerij.

The incredible world of Roger Dubuis:

 www.rogerdubuis.com