We krijgen bij Pure Luxe geen genoeg van speciale gouden producten. Zoals gouden donuts en KitKats, maar ook hier op kantoor kunnen we niet zonder wat gouden details. Gelukkig voor ons (en jou..!) hebben we een drietal prachtige gouden exemplaren gevonden die niet zullen mistaan op een luxe kantoor! Bij de webshop Okzident vonden we naast vele andere prachtige luxe producten deze gouden kantoorartikelen van El Casco. Handgemaakt in Spanje, worden deze producten afgewerkt met 23-karaats goud met echt vakmanschap.

Oorspronkelijk opgericht om hoge kwaliteit revolvers te produceren, gebruikte El Casco daarna zijn precisie en kennis van metaalbewerking om deze eerste nietmachine te creëren in 1934. Het kantoorartikel is sindsdien continue in productie om de vraag ervoor aan te kunnen. Deze nietmachine is vervaardigd uit prachtig staal welke met de hand is gepolijst met een gouden afwerking. De gouden El Casco nietmachine is een zeer verfijnde keus voor thuis of op kantoor.

Deze 23kt vergulde bureau nietmachine wordt geleverd in een designer-gestempelde presentatie doos. Handgemaakt in Spanje. €220 p.s.

Nadat El Casco haar nietmachine had geperfectioneerd in 1934, besloten ze om het assortiment uit te breiden. Perforators, scharen en andere producten werden ontwikkeld. Deze echt verfijnde handgemaakte schaar is een aanvulling op elk bureau. Om uw belangrijke taken te kunnen vervullen naar behoren moet je altijd een paar bureau-essentials in de buurt hebben, waaronder een grote schaar. Kijkend naar deze 23-kt vergulde schaar valt onze mond bijna open. Het belichaamt gewoon een puur gevoel van luxe. Het verpakkingspapieren zijn niet veilig met dit gouden maatje. Deze schaar maakt knippen een geweldige ervaring.

Deze 23kt vergulde schaar wordt geleverd in een designer-gestempelde presentatie doos. Handgemaakt in Spanje. €128 p.s.

Als voormalig munitie en wapen fabrikanten, gebruikten de Spaanse ambachtslieden hun precisie en metaalbewerking kennis om onderscheidende producten te creëren. Deze perforator is vervaardigd uit de hand gepolijst staal met een gouden afwerking. Het is het toppunt van luxe op elk bureau.

Deze 23kt Vergulde perforator wordt geleverd in een designer-gestempelde presentatie doos. Handgemaakt in Spanje. €190 p.s.

Bekijk het volledige aanbod van ‘Home & Office’ artikelen op de website van Okzident.