Eten op sterrenniveau en ook nog een bijdrage leveren aan een goed doel. Op 13 en 14 maart koken 24 sterrenchefs – totaal goed voor 34 Michelinsterren – 24 uur lang de sterren van de hemel tijdens ‘24h PRESSROOM’ een benefietactie voor dance4life. Tijdens deze gastromarathon schitteren niet alleen Nederlandse sterrenchefs als Michel van der KroftStefan van Sprang, Jan SobeckiMenno Post en Sidney Schutte, maar ook Belgische sterrenchef Bart de Pooter. Daarnaast worden er tijdens de diner sessies optredens verzorgd door verschillende artiesten: zo wordt er onder andere gedraaid door DJ-duo Manuel Broekman & Geza WeiszDennis van der Geest en DJ Maestro en opgetreden door Gerson Main en The Partysquad. Het hele evenement is op 13 en 14 maart live te volgen via een livestream, gepresenteerd door verschillende bekende namen waaronder, Radio538 DJ Barry Paf, 24Kitchen’s Danny Jansen en musicalster Anouk Maas. Reserveren kan nog via www.24hpressroom.nl Volg alle nieuwtjes via de event-pagina op Facebook.

Per sessie van drie uur, kunnen slechts 40 gasten in het restaurant terecht. Drie chef-koks bereiden beurtelings drie gerechten per uur. Elke gast krijgt dus maar liefst negen topgerechten van chefs die gezamenlijk gemiddeld vier Michelinsterren vertegenwoordigen. Bij welke chef je eet is van tevoren onbekend en dus een grote verrassing! In totaal zijn er 8 sessies en slechts 320 stoelen beschikbaar voor dit unieke evenement. Prijs per persoon start bij €250,-. Deze prijs is all-in (aperitief, wijn, water, koffie). Daarnaast wordt er gezorgd voor passend entertainment gedurende elke zitting; van live muziek in de avond tot een vroege yoga-klas voor de early-dinner-birds. De volledige opbrengst van deze 24-uurs benefietactie gaat naar dance4life, een organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld. Voor meer info en reserveringen: www.24hpressroom.nl