Een nieuwe reeks open sport jachten, de Palmer Johnson Niniette (palmerjohnson.com) vertegenwoordigt een samenwerkingsverband tussen de in Monaco gevestigde bootmaker en de Franse automaker Bugatti (bugatti.com). De oprichter van Bugatti, Ettore Bugatti, noemde een van zijn boten Niniette, afgeleid van de bijnaam die hij voor zijn dochter Lidia had. Palmer Johnson’s Niniette bestaat uit drie modellen: 42, 63, en 88 voet. Prijzen voor het kleinste model beginnen bij ongeveer $ 2.250.000.

De jachten zijn voorzien van een donker-blauwe koolstofvezel romp gebaseerd op die van Palmer Johnson’s SuperSport serie. Ze vertonen ook design elementen die volgens de bedrijven zijn geïnspireerd door de klassieke Bugatti modellen en de meer recente Veyron. De jachten zijn geschikt voor vier personen, en het interieur kan worden aangepast.

Unknown
palmer-johnson-bugatti-yacht-03
63ft-owners-001
63ft-salon-001
63ft-salon-002