Nu óók de grootste luxe hotel suite in het Caribisch gebied, The Ritz-Carlton heeft zijn nieuwe en exclusieve Grand Cayman Penthouse suite onthuld. De nieuwe suite werd gelanceerd om samen met tien-jarig bestaan ​​van het resort.

Verspreid over 2 .438,4 vierkante meters, heeft de suite uitzicht op de oceaan vanaf de ligging op de zevende verdieping van de zuidelijke woontoren van het resort en biedt alle ultra-luxe voorzieningen die u kunt bedenken. Gasten kunnen de suite betreden via een eigen lift en komen dan binnen in een grote, luxe ingerichte ruimte met een panoramisch uitzicht op het Seven Mile Beach. Het Penthouse beschikt over 3 slaapkamers die 8 personen kunnen bezetten, een volledige keuken, een vorstelijke eetkamer voor maximaal 12, een eigen bibliotheek, een eigen bioscoop, een vuurplaats, een eigen buitendouche en een wrap-around terras ruimte. De weelderige badkamer van de suite is voorzien van marmer, een aparte regendouche en bad, een oversized bad, een dubbele wastafel, ingebouwde TV in de badkamer spiegels, uitzicht op de oceaan en Asprey Bath voorzieningen.

Unknown

Het Penthouse biedt een luxe ervaringen met inbegrip van de toegang tot een eigen stuk strand, met de hand geselecteerde film en entertainment opties op basis van de voorkeuren van de gasten, gratis high-speed draadloos internet, zorgvuldig samengesteld eetgelegenheden en een selectie van exceptionele wijnen door de bekroonde Sommelier van het resort. De gasten van het penthouse zullen ook toegang hebben tot de diensten van een persoonlijke assistent die ervoor zal zorgen dat de behoeften van de gasten worden verzorgd.

Ontworpen door The Johnson Studio at Cooper Carry uit Atlanta, Georgia, is de suite geïnspireerd op de blauwe wateren en het sprankelende zand van het eiland. Het penthouse is uitgedost in een zacht kleurenpalet van diepe blauw en groen, en met meubels gemaakt van Boliviaanse rozenhout. De suite beschikt ook over Volakas vloeren en stenen zoals Gascogne Blue Limestone, Azul Macauba en Cipollino Cremo Tirreno marmer – dat de natuurlijke schoonheid van het eiland benadrukt.

Voor meer informatie gaat u naar de site van Ritz-Carlton.

the-ritz-carlton-grand
rc-suite-living-room