Beverly Hills staat wereldwijd bekend om haar ongelooflijk dure en luxe woningen, en het lijkt erop dat dit zijn niet snel gaat veranderen, aangezien ontwikkelaars steeds grotere, luxere, royale woningen opbouwen in de geweldig bizarre stad waar niks te gek is. Een van de meest indrukwekkende woningen die momenteel wordt gebouwd in Beverly Hills is ontworpen door een team van architecten uit Shubin + Donaldson, en er zal een prijskaartje van $ 100.000.000 aan hangen.

Voor dat geld krijg je 2276 vierkante meter aan leefruimte, evenals 14 badkamers en 7 slaapkamers, waaronder een sublieme 288 m2 master suite. Andere hoogtepunten zijn een eetkamer met genoeg zitplaatsen voor 18 personen en een grote kamer met een verborgen bar. Buiten zijn vier verschillende zwembaden waaronder een infinity pool die het meest opvalt. Maar we moeten je ook niet vergeten te vertellen over de nachtclub, 20-persoons theater kamer, complete bar, lounge en twee-baans bowlingbaan. De garage is groot genoeg voor acht auto’s, terwijl de professionele catering keuken kan worden gebruikt om culinaire hoogstandjes te creëren. Een nagelsalon en een wellness-centrum ronden de lijst af van de meest indrukwekkende faciliteiten van het huis.

Gelegen in Beverly Hills ‘Billionaire’s Row’, is dit prachtige pand volgens ons zeker de $ 100 miljoen waard.

Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-6
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-3
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-4
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-5
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-7
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-8
Residence-In-Beverly-Hills-Will-Cost-100-Million-9