Goudgeel glanzend ? Lichtroze ? Of wit?  De fascinerende ‘Mini Sweety’ collectie van juwelenmerk BIGLI breidt zich constant uit. Er zijn nu maar liefst 40 kleurtinten. Er zijn allerlei kleurencombinaties mogelijk en de ringen kunnen apart, per twee of per drie worden gedragen. 

De ‘Mini Sweety’ ringen zijn van 18-karaats goud en voorzien van kwarts, amethist, topaas, maansteen of diamanten.

Bijpassende oorbellen en hangertjes maken de collectie compleet.

Prijs: vanaf 1.325 E www.bligli.net

BIGLI presenteert kleurrijke ‘Lilly Bloom’ ringen

Bloemen houden van vrouwen… en vrouwen van juwelen! Speciaal voor haar combineert BIGLI het beste van twee werelden in de nieuwe Lilly Bloom collectie. Een kleurrijke sieradencollectie waarin edelstenen, 18-karaats goud en diamanten de show stelen.

De bloemen zijn als snoepjes zo snoezig, rond en glad. Net als in de natuur – dé inspiratiebron voor deze vrolijke sieraden – zetten tere blaadjes, rond het hart van de bloem, de kroon op het werk. Altijd vijf stuks, bezet met diamanten: witte diamanten voor schittering, karamelbruine diamanten in zwart gerodineerd goud voor flower power met extra rock ‘n’ roll.

De Lilly Bloom collectie is een minerale tuin waarin edelstenen als topaas, toermalijn en agaat de meest verrassende tinten aannemen. BIGLI gebruikt daarvoor de speciale layering techniek, waarbij de stenen op parelmoer, koraal of een ander mineraal worden gezet. Het resultaat is een fantastisch kleurenpalet met tal van nuances: tere en frisse tinten, felle snoepgoedkleurtjes en warme, soms zelfs elektriserende kleuren.

Prijzen BIGLI Lilly Bloom ringen vanaf € 2.110,-  www.bligli.net

BIGLI_PRES_2016_0022 (2)