De Salone del Mobile in Milaan verwelkomde deze week Aston Martin als merk die daar haar AM37 onthulde. De AM37? Hebben we een auto introductie gemist? Nee, het ging hier niet om een nieuwe auto. In plaats daarvan heeft de Britse luxe autofabrikant besloten om een ​​duik te nemen en haar aandacht (ook) te richten op snelle boten.

AM37

De AM37 is niet zomaar een boot, het is een powerboat van de beste ontwerpers uit de designstudio’s van Aston Martin en gezien de prachtige auto’s die ze daar maken kunnen die er wat van. De boot is al meer dan vijf jaar in ontwikkeling en is onderdeel van Aston Martin’s samenwerking met Quintessence Yachts. Een gelukkige bieder zal in staat zijn om de AM37 later dit jaar te kopen. Maar wat een plaatje.

Top Open
“Het is waar dat een mooie, eenvoudige vorm essentieel is voor het succes van een product, maar er moet ook drama bij, oppervlaktes, proporties, en door de keuze van spannende materialen, alles moet kloppen”, zegt Aston Martin Chief Creative Officer, Marek Reichman . “Deze nieuwe powerboat vormt de ideale combinatie van luxe en techniek, het genereert een krachtig en toch ingetogen eindproduct.” Kijk naar de prachtige foto’s en de video hieronder van deze waanzinnige boot en oordeel zelf.

Meer over waanzinnige superjachten lees je hier.

AM37-2

Interior side
Screen