Als het gaat om stijlvolle promotie auto’s voor een bepaald merk, is het moeilijk om een auto ​​zo bijzonder tegen te komen als de Aston Martin Rapide S die door het beroemde Champagnehuis Dom Pérignon is gekozen om haar kostbaarste Champagne te promoten.

https://youtu.be/ExEOeVwBtag

Het is het resultaat voorgekomen uit de samenwerking tussen de Aston Martin in Milaan en Dom Pérignon. Deze fantastische Aston Martin Rapide S Dom Pérignon Deuxieme Plénitude Special Kit bestaat uit een met de hand gebouwde en verwijderbare “kelder” met drie flessen Dom Pérignon Champagne uit 1998, samen met twee kristallen glazen en een zilveren flessenopener.

Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-7

Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-10

Enige tijd geleden is de promotie auto aan het publiek gepresenteerd tijdens een road trip langs speciaal geselecteerde sterrenrestaurants en resorts in Italië. De speciale Aston Martin Rapide S zal worden ingezet bij speciale evenementen en uitsluitende gereserveerd zijn voor de absolute top klanten van deze locaties die deel uitmaken van de tour. Aan het einde van de road trip, is het mogelijk speciaal bij deze Aston Martin dealer in Milaan de Dom Pérignon Deuxieme Plénitude Special Kit, als optie te bestellen. Over een unieke auto gesproken. Proost..!

Meer lezen over mooie auto’s? Bijvoorbeeld over deze zeer exclusieve Bentley Continental GT, klik hier.

Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-13
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-12
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-5
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-2
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-1
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-3
Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-9