KAATSHEUVEL – Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt toen hij met zijn peperdure Bentley een muurtje ramde in Kaatsheuvel. De schade is aanzienlijk. 

De automobilist reed behalve een muurtje ook een brievenbus omver aan de Monseigneur Völkerstraat. Op dat moment was de bewoonster van het huis de ramen aan het zemen. Dat was op zo’n drie meter afstand. Ze kwam met de schrik vrij. Met de bestuurder van de Bentley ging het minder goed. Hij was gewond geraakt en werd door hulpverleners op een brancard gelegd. Zijn precieze verwondingen zijn onbekend.

Foto_Martijn_van_BijnenFPMB

‘Schrok me rot’
Twee ambulances waren uitgerukt voor het verlenen van hulp. Een buurtbewoonster een paar huizen verderop was thuis toen het ongeluk gebeurde. “Van het ongeluk heb ik niets gezien of gehoord. Ineens kwamen de ambulances aanrijden. Ik schrok me rot. Ben toen meteen naar buiten te gaan om te kijken wat er was gebeurd”, vertelt ze.

Foto_Martijn_van_BijnenFPMB2

Onderzoek in volle gang
Het is niet duidelijk waardoor de man de macht over het stuur van de Bentley verloor. De politie doet hier onderzoek naar. Buurtbewoners speculeren dat de man mogelijk voor het ongeluk onwel was geworden. Van het muurtje dat pas is gebouwd is niets meer over. De Bentley Continental GT Speed, met een nieuwprijs van ruim 3 ton, is zwaar beschadigd geraakt.

Eerder deze week berichtten wij al over een Bentley in Scheveningen die van het pas af was. Lees hier.

Bron: Omroep Brabant. Foto’s: Martijn van Bijnen.

Foto_Martijn_van_BijnenFPMB3