Een femme fatale in bikini genaamd Bambi staat bekend om haar vechtscène in de Bond film Diamonds Are Forever. Haar thuis, een woonkamer in een natuurlijke rotswand, lijkt een ongewone plek voor een huis, maar het was een bewuste keuze van de architect John Lautner. De villa werd door de Playboy in november 1971 tot “The Ultimate Bachelor Pad” benoemd.

Dit meesterwerk ligt op een heuvelrug aan de zuidkant van Palm Springs, het landgoed heeft vijf slaapkamers rondom de ronde woonkamer, een glazen koepel en een panoramisch uitzicht gericht op de vallei. Glazen deuren schuiven open voor het uitgestrekte dek en het zwembad, waar Sean Connery met Bambi worstelt en andere zaken fixt voor het einde van de scène.

Het hoofdgedeelte met twee slaapkamers ligt naast een twee slaapkamers pension uitgerust met ‘maid’s quarters’, een kluis voor fijn zilver, en een fitnessruimte. De vraagprijs voor dit bijzondere villa ligt op $ 10.500.000. Voor meer informatie gaat u naar christiesrealestate.com

Lees ook: Deze Villa van € 2,7 Miljoen Past Perfect Bij een Modieuze Bond Schurk