Harvey Specter uit de hit-serie Suits staat bekend om zijn smaak voor maatpakken, vrouwen en bovendien zijn geweldige appartement in New York, de stad waar hij werkt als advocaat. De magie van de televisie heeft de kijkers echter weer voor de gek gehouden, want dit prachtige appartement zit niet in New York, maar in Toronto, Canada. Waar de gehele serie is opgenomen, met behulp van een aantal gele taxi’s die voorbij komen rijden wordt óók zo de kijker voor de gek gehouden.

rom1Het appartement is gevestigd in een van de duurste gebouwen van de
stad, het Museum House. En het staat te koop voor de schappelijke prijs van 12,8 miljoen dollar. Voor dat geld krijg je een appartement met twee verdiepingen en een vloeroppervlak van 530 vierkante meter.

Het appartement ligt in het centrum van Toronto en heeft uitzicht op onder andere het Royal Conservatory of Music, Royal Ontario Museum en the University of Toronto. Een adembenemend uitzicht vanaf het prachtige balkon. Naast het grote vloeroppervlak en het uitzicht heeft het gebouw ook nog een 24-uurs conciërge, valet parking met privé chauffeurs  en een butler service.