Design meubelen gemaakt van hergebruikte materialen is trending! De mensen van Fallen Furniture bewijzen maar weer eens waarom met deze super toffe one-of-a-kind omgetoverde Boeing 737 straalmotor stoel. Geschikt voor echte bazen. Het bedrijf staat bekend om hun authentieke meubels gemaakt van oude militaire vliegtuig onderdelen geïnspireerd door de Art Deco beweging van de jaren 1900.

De nieuwste aanwinst de “737 Cowling Chair” is voorzien van een zeer gepolijste aluminium basis die kan draaien en is aan de binnenkant bekleed met verfijnd zwart leer. U kunt informatie aanvragen voor de aankoop van de “737 Cowling Chair” op hun website.

Meer design gemaakt voor echte mannen? Check deze humidor van één miljoen.

this-737-jet-engine-chair-was-made-for-a-supervillain-1
this-737-jet-engine-chair-was-made-for-a-supervillain-4
this-737-jet-engine-chair-was-made-for-a-supervillain-3