Frederique Constant presenteert dit jaar de eerste in-house eeuwigdurende kalender: de Manufacture Perpetual Calendar. Het horloge heeft twee jaar onderzoek nodig gehad om te worden ontwikkeld en is een mix van hightech innovatie en traditionele Zwitserse horloge vakmanschap. 

Frederique_Constant_2016_Perpetual_Calendar_Manufacture_FC-775V4S4_3

 

De Frederique Constant Manufacture Perpetual Calendar is een van de meest innovatieve en toch eenvoudige eeuwigdurende kalender horloges ooit geproduceerd. Met verschillende pushers stel je gemakkelijk de dag, datum en maanfase in, waarbij je met de kroon de uren en minuten instelt. Eenmaal ingesteld, compenseert het horloge automatisch de datum voor verschillende maandlengtes en ook de schrikkelmaanden voor de komende eeuw lang.

Frederique_Constant_2016_Perpetual_Calendar_Manufacture_FC-775V4S4_FC-775N4S4_DUO

Het nieuwe in-house FC-775 automatische kaliber houdt de wijzers draaiende alsook het eeuwigdurende kalender mechanisme. Het horloge is verkrijgbaar in een rose gouden of stalen 42mm kast. De wijzerplaat is uitgevoerd in zilver of blauw, waarbij de pushers de kleur van de kast matchen. Een bruine of zwarte alligator band maakt het geheel af.

Frederique_Constant_2016_Perpetual_Calendar_Manufacture_FC-775S4S6_1

Als een echt familiebedrijf, was het belangrijk voor Frederique Constant om een erfenis voor de toekomstige generatie te ontwikkelen. De Frederique Constant Manufacture Perpetual Calendar is niet alleen een geweldig uurwerk, maar ook een horloge wat generaties mee zal gaan.

Verkoopprijs vanaf €7.995,-

www.frederique-constant.com/nl

Frederique_Constant_2016_Perpetual_Calendar_Manufacture_FC-775V4S4_2