De Mexicaanse architect Juan Carlos Ramos ontwierp het unieke ‘Pyramid Villa’ voor een architectuur wedstrijd die was gericht op eenvoudige geometrie. De residentie werd geïnspireerd door zijn geboorteland staat Michoacán, Mexico, met als inspiratie de oude tempels van de Maya’s.

Pyramid Villa heeft drie verdiepingen, die schone witte muren combineert met glazen ramen om zo contact met de natuur er omheen te behouden. De ene kant van de piramide is op zijn beurt volledig ingekapseld in glas, waardoor een ononderbroken uitzicht van zowel binnen als buiten ontstaat.

pyramid-house-juan-carlos-ramos-01

Wanneer de villa gebouwd wordt, zal de residentie beschikken over twee slaapkamers, een bibliotheek, een studio, een badkamer en een een-garage. De keuken, woonkamer en eetkamer zijn allemaal geplaatst op de eerste verdieping, terwijl de derde verdieping wordt bezet door een gezellige bibliotheek.

Voor een net zo bijzonder villa, bewoont door Messi, kijkt u hier.

pyramid-house-juan-carlos-ramos-02
pyramid-house-juan-carlos-ramos-04