La Mer introduceert NEW After Sun Enhancer en de Limited Edition Bronzing Powder

Soleil de la Mer, ontstaan uit een ritueel met de helende kracht van de oceaan, vormt de perfecte weerspiegeling van onze liefde voor zon en zee. De Soleil de la Mer Collection werd speciaal ontwikkeld met het oog op een maximale bescherming, een herstellende werking dankzij maritieme bestanddelen en een kalmerend effect. Kortom, de perfecte reisgezel voor elke fan van La Mer die zonnige oorden opzoekt.

 

22952-LM_ASE_I0A0116_RGB300

De twee nieuwe producten uit de collectie van La Mer kalmeren de huid en garanderen het hele jaar door een zongebruinde gloed. NEW After Sun Enhancer is een innovatieve lotion die zonneschade herstelt en de zomerse gloed langer vasthoudt. The Limited Edition Bronzing Powder wordt één met de huid en versterkt haar natuurlijke gloed.

Herstellende bestanddelen

Golden Algae Ferment 

Golden Algae Ferment helpt je teint te herstellen tijdens en na elke blootstelling aan de zon. Het ferment werd samengesteld op basis van Laminaria Ochroleuca of de ‘gouden alg’, maritieme peptiden en een mengeling van zeeplanten die irritatie verzachten en uitdroging voorkomen.

Ocean_165026450_RGB300

Miracle Broth™ 

Het kostbare Miracle Broth™ van La Mer geeft de huid een energieboost en stimuleert haar natuurlijke vernieuwings- en verjongingsproces met voedzame kelp en andere pure, actieve bestanddelen.

Collectie

De Limited Edition Bronzing Powder

Fluweelzacht met een lichte schittering

Het Limited Edition Bronzing Powder wordt één met de huid en versterkt haar natuurlijke gloed. Het  Bronzing Powder is verkrijgbaar in vier tinten voor elke teint en creëert een zongebruinde gloed die het effect van natuurlijke zonnestralen nabootst. Het unieke schelpontwerp van het palet is een eerbetoon aan de maritieme roots van La Mer.

SOLEIL_BRONZER_22377_LM_RGB300

NEW After Sun Enhancer 

Kalmeert de huid en laat haar zichtbaar langer stralen 

Deze luxueuze, vederlichte lotion verzacht en verkoelt de huid, en houdt de zomerse gloed langer vast voor een stralend resultaat. De After Sun Enhancer kalmeert en hydrateert de dorstige huid in een oogwenk, voor een instant comfortabel gevoel. Deze bron van antioxidanten – aangevuld met Miracle Broth™ en een krachtige dosis van het exclusieve Lime Tea Concentrate van La Mer – vermindert zichtbare zonneschade, voor een gladdere huid met een jonge uitstraling.

SOLEIL_AFTER_SUN_ENHANCER_FY16_22377_LM_RGB300

Reparative Face Lotion 

SPF 30 en Reparative Body Lotion SPF 30 

Stralende hydratatie en bescherming in de zomerzon

De Reparative Lotions SPF 30 werden speciaal samengesteld om de huid optimaal te beschermen in de zon. Ze beschermen tegen uv A- en uv B-straling, helpen latere huidschade voorkomen, hydrateren en laten de huid weer stralen.

Face & Body Gradual Tan 

Het hele jaar door een gouden gloed 

Deze verfrissende zelfbruiner bouwt je zomerse kleurtje geleidelijk op en wordt snel geabsorbeerd door de huid, voor een gelijkmatige en natuurlijke gloed. De lotion werd verrijkt met actieve antioxidanten uit de zee, die de huid keer op keer een energieboost geven om het hele jaar door te stralen.

GROUP_DSC_1073_1003_EXTEND_INT_RGB300