Heel soms, in zeer warme gebieden, kunnen we getuige zijn van een uniek natuurlijk fenomeen: de mirage, een spiegelend oppervlak dat alles wegheeft van een plas water. Maar niets is minder waar, meer dan een optische illusie is het immers niet. Of… toch? Arte creëert Mirage: een unieke, zijdezachte muurbekleding en een echte blikvanger in huis.

De inspiratie voor deze collectie is de moiré, een unieke stof die door een bijzondere manier van persen een golvende spiegeling bevat. Dit moiré-effect ontstaat wanneer verschillende sets lijnen over elkaar heen worden geperst onder een verschillende hoek. Arte imiteert deze stof in haar collectie muurbekleding Mirage, met hypnotiserende effecten tot gevolg!

De collectie bestaat uit vier dessins die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.

Arte_KG_Mirage_Illusion3

 

Illusion

De term moiré-effect komt van het Franse moiré, waarmee textiel met een waterachtige look wordt bedoeld. Dat effect zie je als geen ander in de spiegelende structuur van de muurbekleding Illusion. Laat je hypnotiseren door de glinsterende kleuren en het betoverende, golvende patroon.

Illusion uit de collectie Mirage van Arte, 22 kleurvariaties. Prijs op aanvraag.

 

 

Arte_KG_Mirage_Labyrinth1Labyrinth

De term eyecatcher is bedacht voor deze muurbekleding. Eenmaal gevangen, is het bijzonder moeilijk je blik nog los te maken van de opvallende grafische print van Labyrinth – de achterliggende moiré-structuur zorgt voor een verzachtend effect.

Labyrinth uit de collectie Mirage van Arte, 3 kleurvariaties. Prijs op aanvraag.

 

Lees ook: Pure Inspiratie: Goud Marmeren Muren van Calico

Mirage_Triangle3

 

Triangle

Ferme ruiten wisselen elkaar af en vloeien moeiteloos over in craquelé gouden vlakken. Een grafisch patroon ontstaat en geeft de ruimte in huis een artistieke toets. Triangle is muurbekleding met een soft touch en glans van de zijdeachtige basis.

Triangle uit de collectie Mirage van Arte. 6 kleurvariaties. Prijs op aanvraag.

 

 

Arte_KG_Mirage_Foliage1

 

Foliage

Think out of the box: een geweven kleed vinden we voortaan niet meer uitsluitend op de vloer. Mocht je het tegen de muur kleven, het zou eruit zien als Foliage. Dansend tegen de wanden, met een patroon dat sprankelt bij wisselende lichtinval.

Foliage uit de collectie Mirage van Arte, 6 kleurvariaties. Prijs op aanvraag.

 

Voor meer informatie gaat u naar de website van Arte.