De rubriek Pureview van Pure Luxe neemt een pure kijk op de gastronomie en gastvrijheid in Nederland en recenseert dit maal Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof te Oegstgeest.

Als er Luxury hotels opengaan dan is Pure Luxe daar natuurlijk graag bij. Sinds 1 April (geen grap) is Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof met restaurant-bar-lounge La Société in Oegstgeest (weer) open. Een oprecht prachtige en vooral unieke locatie midden in de drukke Randstad. Indien het weer het toelaat is het vooral buiten, rondom de oude bekende Beuk, goed toeven. Maar ook binnen is het gezellig en stijlvol ingericht en bent u verzekerd van een topverblijf. Eten, drinken, slapen, trouwen, vergaderen, het is allemaal mogelijk bij Villa Beukenhof.

de_beukenhof

Jackie’s
Een echte hotelbar – lounge, dat is Jackie’s. Geniet van een lekker aperitief of after dinner drankje in deze stijlvol ingerichte omgeving. Spreek af voor diner of lunch in de lounge van Jackie’s. Op ieder moment van de dag bent u hier welkom voor koffie met zoet of een drankje en bite.

villa-bar-lounge-kopie

Restaurant
In het sfeervolle restaurant met warme Parijse tinten hebben we heerlijk genoten van het uitgebreide ontbijt, maar het is ook mogelijk om hier te genieten van een kleine of uitgebreide lunch, diner of de Franse Tafel. Dineren kunt u er van Dinsdag tot en met Zondag en voor de lunch bent u welkom op Donderdag, Vrijdag en Zondag. Voor het diner komen we graag nog eens terug.

beuk2

 

Hotel
Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. De 8 unieke suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarbij de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Wij sliepen in de Tokyo Suite, de op één na grootste suite van maar liefst 55 m2. Alleen de New York Suite is met zijn 110 m2 groter. Zie hieronder van deze beide waanzinnige suites een klein filmpje. Echt een aanrader om hier eens te gaan logeren.

https://youtu.be/zeRQiCLK60Q

Trouwlocatie
De meest romantische huwelijken worden gesloten in Villa Beukenhof. Officieel benoemd tot trouwlocatie. Wij bieden grenzeloze mogelijkheden voor een onvergetelijke invulling van uw huwelijksdag en –feest. In de zomer trouwt u intiem buiten onder de driehonderd jaar oude feeërieke beuk. Hetgeen ook een absolute aanrader is voor winterbruidsparen.

https://youtu.be/JdhjJ85pQgs

Conclusie
Een fantastische locatie met een van de beste gastheren die er zijn. De combinatie van de oude villa met veel historie en het nieuwe eigentijdse design maken het geheel af. De beste plek hier blijft toch buiten rondom de oude Beuk. Daar genieten van een lekkere maaltijd met een goed glad wijn is genieten met een grote G.

Wij wensen eigenaar en gastheer Erwin Rozendal en zijn Team heel veel succes toe en komen graag nog eens terug dus.

Voor meer informatie en/of reserveringen kijkt op de website van Villa Beukenhof.

https://youtu.be/Nj74fJnl1u8