Wereldberoemde chef-kok Sergio Herman opent na het grote succes van zijn restaurant de Jane in Antwerpen een nieuw restaurant. En wellicht is dit een restaurant die u niet volledig had verwacht van de beste man; namelijk een frites restaurant genaamd “Frites Atelier Amsterdam”. Sergio Herman opent de deuren van dit Amsterdamse op 3 juni op de Venestraat in Den Haag, en er volgen dit jaar alleen al nog 5 vestigingen van dit luxe frietkot. Interieur ontwerper Piet Boon regelt het interieur voor deze luxueuze Frites Ateliers. Sergio Herman wil met deze restaurants frites naar een hoger niveau tillen met bijvoorbeeld truffelsaus of basilicum mayonaise.

De eerste zaak opent dus in Den Haag, maar daarna zal ook Amsterdam volgen (die waarschijnlijk Frites Atelier Den Haag zal heten?), ook andere steden zijn daarna aan de beurt, met in elke stad het restaurant op een Triple A locatie. Sergio maakte vandaag zelf het fantastische nieuws bekend en zei er zelf nog het volgende over. “Kwaliteit moet continu zijn. We staan open voor nieuwe technieken die meehelpen aan de perfecte friet”.

De eerste vestiging open op: Venestraat 7, Den Haag

ss2016-04-14at01.58.59-564x378

Meer lezen over het meest prachtige vis restaurant van Amsterdam? Dat doet u hier.