Imperiali Genève heeft zojuist de Emperador onthuld- ’s werelds meest exclusieve humidor, een exceptionele prestatie van persoonlijk vakmanschap dat je de prijs van één miljoen dollar kost om te bemachtigen.

Duizenden uren ging in het samenstellen van de kostbare gouden en zwart gelakte sigarendoos van Zwitserse makelij welke bekroond is door een ingewikkeld tourbillon uurwerk bestaand uit 323 bewegende delen. De Emperador komt compleet met 24 ‘Grand Cru’ sigaren, elke met een leeftijd van 48 maanden en verpakt in echt bladgoud. Om het plaatje nog even compleet te maken heeft de Emperador een negen-cijferige code nodig om de kist te openen.

Een display in de kist geeft de relatieve vochtigheid en de temperatuur in de kist aan, maar ook het batterijpercentage van de tourbillon, die een ‘Clous de Paris’ guilloché patroon op het gezicht van de klok bezit, en het aantal resterende sigaren worden getoond op het display. Een slim verborgen lade bevat een bijpassende sigaar cutter, 3-nozzle tafel aansteker en een asbak die automatisch opent wanneer een sigaar in de buurt wordt gebracht.

De sigarenkist wordt geprogrammeerd om een ​​constante vochtigheid van 70% en een temperatuur van 16 tot 18 graden Celsius te behouden, ongeacht de externe omgevingsfactoren van de kist. Slechts twaalf genummerde exemplaren van dit extravagante accessoire zal worden gemaakt. Imperiali Genève zegt dat zijn doel is om “opnieuw bestaande objecten uit te vinden door het overstijgen van de grenzen van de rede ‘. We zouden zeggen dat ze dat met deze krankzinnige humidor goed gelukt is.

Zie ook: Deze Super Stijlvolle MacBook Covers Zijn Gemaakt van Echt Marmer