Het kroonjuweel van Bel Air, een gigantische villa op een heuvel met 360-graden uitzicht rondom, wordt binnenkort de grootste Amerikaanse residentie van deze eeuw. Op de hoogste heuvel van de bekende prestigieuze buurt van Los Angeles, heeft deze villa het uitzicht helemaal voor zichzelf. Met uitzicht op de Stille Oceaan, Beverly Hills & Los Angeles vanaf de verschillende kamers van de nieuwe villa. Het moderne huis wordt gedurende 20 maanden gebouwd en neemt bijna 9.300 vierkante meter in beslag. Het zal bestaan uit een hoofdgebouw van bijna 7.000 vierkante meter en twee kleinere huizen.

De ontwikkelaar en film producent Nile Niami is het huis aan het bouwen zonder een potentiële koper in zicht. Maar met de bovenstaande ruimte, een IMAX-bioscoop tot een nachtclub, weet hij zeker dat dit bijzondere project de aandacht zal trekken van een koper. De beelden, gemaakt door McClean Design, laten zien hoe immens groot de villa is, en de foto van de werkzaamheden, vanaf een helikopter genomen, bevestigd dit. De nieuwe eigenaar kan genieten van een casino in Monaco stijl, een garage voor 30 auto’s, een bowlingbaan, 4 zwembaden en een artificiële tuin van bijna 2.000 vierkante meter. Aldus RobbReport.com

Lang voordat de villa nog op de markt zal komen, heeft de prijs van $500 miljoen ervoor gezorgd dat vele kranten er al over rapporteren. Maar het moet nog blijken of deze prijs de recordboeken zal behalen. (mccleandesign.com)

Lees ook: Reinout Oerlemans Update (Deel 3): Nieuw Huis in Bel Air Gekocht voor $ 21 Miljoen

bel-air-500-million-spec-home-06
bel-air-500-million-spec-home-05
bel-air-500-million-spec-home-04
bel-air-500-million-spec-home-03
bel-air-500-million-spec-home-02

Lees ook: Reinout Oerlemans Zet Zijn Huis in Hollywood Te Koop (Foto’s)