Louis Vuitton haalt inspiratie uit de klassieke Malle Courier Trunk voor de nieuwe “Monogram Eclipse” collectie. Dezelfde luxe constructies zijn toegepast in deze nieuwe leren goederen en reis producten. Alle stukken zijn voorzien van gladde leren details en donker grijze metalen accenten.

De nieuwe productlijn introduceert vier nieuwe bagage opties: De Backpack Voyager, de Messenger Voyager, de Keepall Voyager en de Travel Bag Explorer. Daarnaast zijn verschillende andere tassen, portemonnees, riemen, handschoenen en zonnebrillen beschikbaar bij de nieuwe lijn producten.

Daarnaast heeft de collectie ook nieuwe schoenmodellen, met een meer militair-geinspireerde ankle boot en canvas sneakers. De nieuwe collectie komt 15 julie uit in-store en online.

Unknown-1
Unknown-3
Unknown-4
Unknown-5
Unknown-6
Unknown-7
Unknown-8
Unknown

Lees ook: Louis Vuitton’s Herfst-Winter 2016 Show Vanaf de Eerste Rij