Vakantiegangers die van glitter & glamour en beroemdheden houden moeten echt hun volgende vakantie kiezen uit deze lijst van vijf bestemmingen. Onderstaande vijf hotels bieden de bezoekers de kans om te verblijven in de suites die eerder gebruikt zijn door de “Rich-and-Famous”. Of je nu een film junkie of politiek junkie bent, er is voor elk wat wils op deze locaties!

 

1) Las Vegas, NV – The Fantasy Tower at the Palms Place Hotel and Spa
Het Palms Place Hotel en Spa ligt net ten zuiden van de beroemde Strip in Sin City Las Vegas en biedt luxe voorzieningen, zoals een spa en een hamam met meer dan 20 behandelkamers, eigen tuin lounges, en tennisbanen. De belangrijkste trekpleister is echter de Fantasy Tower, een twee verdiepingen tellende villa deels ontworpen door Playboy-eigenaar Hugh Hefner. Bereikbaar met een eigen glazen lift, de megaruimte van 840 m2 beschikt over drie slaapkamers, meerdere bars, een jacuzzi met glazen wanden en een zwembad met een terras. De echte Hef-stijlachtige luxe komt natuurlijk vanuit de mediaruimte voor filmvertoningen, zelfs met een indoor waterval. Champagne emmers en persoonlijke butlers inbegrepen.

towers2-1300
palms

 

2) Miami, FL – The Everglades Suite in het Biltmore Hotel
Er bestaat geen slechte kamer in dit historische hotel, net ten zuiden van het centrum van Miami, maar het kroonjuweel en de grootste trekpleister is de Everglades Suite. Ook wel bijgenaamd “de Al Capone Suite” omdat de beroemde gangster uit Chicago hier in de jaren ’20 lang is verbleven, deze suite houdt er dus een glamoureuze retro vibe op na. Maar ook de minder illegale generaal Dwight D. Eisenhower en president Barack Obama verbleven in deze suite. Handgeschilderde schilderij plafonds en een baby grand piano maken de Jazz Age sfeer compleet, terwijl het balkon met uitzicht op de 18-holes golfbaan zorgt voor een prachtige ochtend view. Zwemmen in het zwembad met 600.000 liter water met obers die uw naam roep maken uw verblijf hier onvergetelijk..!

Biltmore-Hotel-1200-Anastasia-Avenue-Coral-Gables-in-Miami-Florida
rooms3for_20web.0

Lees ook: Dom Pérignon Opent Pop-Up Suite in het Gesloten Hotel de Paris in Monaco

3) Palm Springs, Californië – The Pretty in Pink Suite in het Palms Springs Rendezvous
Dit moderne boetiekhotel, gelegen net buiten het centrum van Palm Springs, is de thuisbasis van de Pretty in Pink suite, waarin Marilyn Monroe vaak verbleef in de jaren ’50. De naam liegt niet, zodat Marilyn fans, of fans van de kleur roze, zich in de hemel begeven tijdens een verblijf in de suite met zijn roze tapijten, roze muren, roze bank, en roze linnen. Herbeleef het leven van een filmster uit de jaren ’50 in de op die jaren vintage geïnspireerde badkamer en geniet van uw koffie in de retro-chique kitchenette (compleet met oude maar werkende keukenapparaten). De kamer kijkt uit op de binnenplaats van het hotel, met daar een glinsterende oase (het zwembad) om af te koelen van de hete woestijn zon. Afgezien van de retro-stylings beschikt het hotel over faciliteiten, zoals ontbijt elke ochtend, cocktails en hapjes tijdens happy hour, en een massage studio.

pool-panarama.jpg.1030x434_default
new-pretty-in-pink-whole-room.jpg.1030x434_0_84_10058

 

4) Washington, DC – kamer 776 in The Mayflower Renaissance Hotel
Het hotel zelf dateert uit 1925, maar miljoenen dollars aan renovaties hebben het stevig in de 21e eeuw gebracht. Ben je de eerste in de Amerikaanse hoofdstad moet je deze locatie zeker overwegen. Het ligt op enkele minuten van het Witte Huis, het Smithsonian en de National Mall. De Mayflower is de perfecte optie voor presidentiële geschiedenisliefhebbers: President Franklin D. Roosevelt verbleef in kamer 776 in de maanden voorafgaand aan zijn inhuldiging in 1933. Tot de voorzieningen behoren de brasserie EDGAR Bar & Kitchen, en de beroemde Grand Ballroom, die elk Presidential Inaugural Ball sinds 1925 heeft georganiseerd.

Mayflower-Hotel-In-Washington
wasak_phototour38

 

5) Beverly Hills, Californië – The Penthouse Suite in Beverly Wilshire
Fans van de film “Pretty Woman” zullen de Penthouse Suite gelijk herkennen; het is gebruikt als decor voor vele iconische scènes van die film. De suite van ruim 450 m2 heeft drie slaapkamers en vier badkamers en uiteraard ene niet misselijk prijskaartje maar dan heb je ook wat. De suite bevindt zich op de 14e privé-verdieping van het Beverly Wing, die alleen toegankelijk is met een speciale sleutel en beschikt over Swarovski kroonluchters, marmeren mozaïekvloeren, en ramen van de vloer tot aan het plafond die uitkijken op de beroemde Rodeo Drive, waar je heerlijk (duur) kan winkelen a la Julia Roberts. Het tarief is inclusief een persoonlijke conciërge die tegemoet komt aan al uw wensen.

“Pretty Woman” Film stills, Beverly Wilshire Hotel (2)
cq5dam.web.720.405

Lees ook: De 10 Meest Dure Vakantiebestemmingen op de Planeet