Van de favoriete Roomspray en Linnenwater komt Marie-Stella-Maris in mei 2016 met een kleinere versie. Laat hiermee elke plek, dichtbij of ver weg, zo vertrouwd zijn als thuis.

ROOM-SPRAY-240ML-768x768

Roomspray – Objets d’Amsterdam

Objets d’Amsterdam is een weerspiegeling van Amsterdam, de iconische stad van ontdekkingen met zijn frisse en levendige levensstijl. Scherpe tonen van witte thee uiten de jonge en rijke identiteit van deze inspiratiebron.

Een natuurlijke aromatische spray waarmee een unieke geurbeleving in huis gecreëerd wordt. De geur Objets d’Amsterdam is een sprankelende geur van witte thee, met citrustonen van bergamot en citroen.

Inhoud: 240 ml Verkoopprijs: €49,-

LINEN-WATER-240-768x768

Linen Water – Eau de Lavande

De herkenbare geur van lavendel zorgt ervoor dat de geest in balans komt en de nacht aanvoelt alsof deze thuis wordt doorgebracht. Ontspan, kom tot rust en geniet!

Een natuurlijk lichtgeparfumeerde spray van lavendel met een vleugje musk en eucalyptus, om het bedlinnen te verfrissen en voor een goede nachtrust te zorgen. Benevel de lakens en slopen met enkele sprays.

Inhoud 240 ml Verkoopprijs: €39,-

Beiden zijn te koop op de website van Marie-Stella-Maris.

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam – based lifestylemerk dat zich inzet om wereldwijd toegang tot schoon drinkwater te vergroten. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zet zij zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat wordt verkocht draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd drinkwaterprojecten te ondersteunen.

Natuurlijke verzorgingsproducten
Marie-Stella-Maris heeft een breed assortiment in natuurlijke verzorging- sproducten voor het lichaam, gezicht en het haar. De producten komen in spannende geuren en zijn vooral gericht op het hydrateren, voeden en her- stellen van de huid.

Bovendien heeft Marie-Stella-Maris voor een unieke geurbeleving in huis nog een aantal huisparfums; een verfrissende Linnen Water en een bestverko- pende Room Spray in twee verschillende geuren.

Alle verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Marie-Stella-Maris streeft ernaar om zo natuurlijk mogelijk te zijn; dit betekent dat al haar verzorg- ingsproducten bestaan uit 90-100% natuurlijke ingrediënten. Voor alles wat de natuur niet kan bieden, zoekt ze een veilig en verantwoord alternatief. Marie-Stella-Maris maakt veel gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals: sheabutter, jojobaolie, zoete amandelolie, lavendel en geranium.

Lees ook: De heerlijke verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris dragen bij aan schoon drinkwater