Ready, set, rosé! Duik de zomer in met de gloednieuwe ‘on the rocks’ champagne beleving. Moët & Chandon introduceert Ice Impérial Rosé, ‘s werelds allereerste rosé champagne die speciaal is ontwikkeld om ‘on ice’ te serveren en te genieten. Een verfrissende en sprankelende toevoeging aan de succesvolle Moët Ice Impérial lijn. Summer rocks met Moët Ice Impérial Rosé!

De zomer is het moment om samen te zijn met vrienden. Flanerend over de boulevard, dansend op een rooftop party of loungen aan het zwembad. Het enige wat nog ontbreekt is dé zomerdrank van 2016: Moët Ice Impérial Rosé! Deze champagne komt optimaal tot zijn recht als hij gedeeld wordt met vrienden die – net als jij! – volop van het leven genieten.

#OPENTHENOW is een uitnodiging om de wereld van Moët te ontdekken. En hoe kan dat nou beter dan ‘on the rocks’ met de ‘summerproof’ Moët Ice Impérial Rosé? Tover een cabernet wijnglas tevoorschijn, vul dit rijkelijk met Moët Ice Impérial Rosé, voeg drie ijsklontjes toe en jij bent klaar om deze zomer te rocken.

ON THE ROCKS
Rosé champagne on the rocks? 
Verfrissend, energiek en ijskoud geserveerd. Moët Ice Impérial Rosé breekt op stijlvolle wijze met alle traditionele champagne ‘regels’. Enkel Moët & Chandon is in staat de nieuw(st)e manier van rosé drinken op de kaart te zetten, met dank aan 275 jaar ongekend expertise.

“Het vooruitstrevende karakter van Moët & Chandon is legendarisch. Moët Ice Impérial is de allereerste rosé champagne ooit die speciaal is ontwikkeld om ‘on ice’ geserveerd en genoten te worden. We zijn de voorlopers in het innoveren van de rosé experience,” zegt Stéphane Baschiera, directeur en CEO van Moët & Chandon.

EVIN-ICE-ROSE_C2_A6_C3_BC-_Native_-_MHISWF110875-Revision-1_

PROEF!
Moët Ice Impérial Rosé heeft een schitterende roze kleur met oplichtende gouden reflecties. Haar levendige, fruitige bouquet opent met aromatische rode bessen en kersen (Morello kersen, lingonbessen, cranberry), met de nuances van sappige zomervruchten (vijg, nectarine) en een smaakvolle noot van grenadine. Haar betoverende palet combineert zoetheid met uitgesproken smaken. De zoete smaak dankt de champagne aan de bessen welke langzaamaan naar de achtergrond verdwijnen, zodat de rosé een harmonieuze balans tussen fris- en fruitigheid bereikt en verfrissend kan eindigen met een verrukkelijke bitterzoete noot van roze grapefruit.

“Moët Ice Impérial Rosé is een innovatief nieuw voorbeeld van Moët & Chandon’s ‘on ice’ savoir-faire, en geeft een intens fruitige en rijke mondbeleving met een ongekend frisse finish,” zegt Benoît Gouez, Chef de Cave van Moët & Chandon.

SUMMER PLAYLIST
De zomer rockt met de Moët Ice Impérial Rosé playlist. Deze 10 tracks van Sylq Studio, een getalenteerd jong Frans duo, bieden de perfecte soundtrack voor jouw zomer. Van upbeat pop tot laid-back lounge, voor zonovergoten pool parties en ontspannen borrels, de Summer Playlist heeft het allemaal. Relax met ‘Dive into The Now’, proost op ‘Summer Ice’ en dans de nacht tegemoet met ‘Summertime’. Beluister en download de gratis playlist via www.moet.com.

Moët Ice Impérial Rosé is deze zomer te bestellen bij hotspots in jouw regio zoals ; Harbour Club(s), Bloomingdale en Breakers.

#moetmoment