Nederland ligt in rep en roer om de laatste ontwikkelingen omtrent Reinout Oerlemans. Nadat Reinout vorige week zijn huis in Het Gooi van de mark af haalde, werd het gisteren duidelijk dat de familie Oerlemans hun villa in Hollywood te koop aanbieden, voor een goede 21 miljoen. Nu blijkt al weer dat dit niet de terugkeer van de Oerlemans familie naar Nederland betekend. Want de familie heeft al weer een nieuw huis in USA gekocht, in Bel Air wel te verstaan.

Reinout betaalde voor het pand in Bel Air een bedrag van $21.440.000 volgens Quote. Die overigens ook melde dat het huis vorig jaar juni al werd gekocht door de familie, maar nog druk werd ingericht door Danielle Oerlemans, die dat al op Instagram had geplaatst. Het huis zou een woonoppervlakte van 1.700 vierkante meter bevatten, met 8 slaapkamers en 11 badkamers & toiletten. De grote villa staat op 6.000 vierkante meter grond en kijkt uit over een countryclub.

Lees ook: Reinout Oerlemans Zet Zijn Huis in Hollywood Te Koop (Foto’s)

& ook: Het Duurste Huis van Nederland Wordt Uit de Verkoop Gehaald Door Reinout Oerlemans