Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate hebben een villa in het Gooische Blaricum gekocht voor een prijs van 1.750.000,– euro. Tegelijkertijd namen zij er een hypotheek op van 2,9 miljoen euro. De villa ligt op een schitterende lokatie, want het grenst aan het Gooisch Natuur Reservaat, midden in de zogenaamde ‘Gouden Driehoek’, zo meld bekendeburen.nl

Het gerucht volgens dat de twee iets anders zouden gaan kopen hing overigens al een tijdje in de lucht. De bedoeling is overigens dat ze hier hun eigen droomvilla gaan bouwen. Dat betekent dat de huidige villa die er nu staat, zal worden gesloopt.

Gelukkig hoeven Winston en Renate niet eerst het hele traject van sloopvergunning en het mogen bouwen af te leggen. In het bestemmingsplan staat namelijk dat op deze lokatie een zeer royale villa mag worden gebouwd met een zogenaamde nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 4 meter. (lees verder op bekendeburen.nl)