Zomer is het perfecte moment om uzelf nieuw leven in te blazen en een verandering aan te brengen aan uw presentatie naar de buitenwereld. Wij stellen voor dat u eens kritisch kijkt naar uw parfum collectie om te  zien of er wel een fatsoenlijke lichte geur bij zit voor de zomerse dagen. De winter is voorbij, dus de warmere, sterke geuren mogen in de kast blijven staan en plaats maken voor de lichtere bloemige geuren die ervoor zullen zorgen dat de dames in een oogwenk tot stilstand worden gebracht en de aandacht op u zal worden gevestigd wanneer u langsloopt op straat.

Givenchy Gentleman, Givenchy

Wat ons betreft is dit het perfecte parfum voor de geraffineerde man in de zomerse maanden. Met een van de meest tijdloze geuren: patchoeli.givenchy-thegentlemansjournal

Blu Mediteranno, Acqua di Parma

Een frisse en bloemig geur die vernoemd is naar de Mediterranen, wat wilt u nog meer?

acquadiparma-thegentlemansjournal

 

Virgin Island Water, Creed

Deze lichte frisse geur en citrus vruchten zorgen voor een heldere spontane zomerse indruk, iets wat de vrouwen -zeker in de zomer- waarderen.

summerfragrances-thegentlemansjournal

 

No. 89, Floris

Als deze geur goed genoeg is voor James Bond en Ian Fleming, dan is No. 89 ook goed genoeg voor u. Deze frisse geur met bergamot is hetgeen dat u deze zomer nodig heeft om fris voor de dag te komen.summerscent-thegentlemansjournal

 

ICON, Dunhill

Het probleem bij een aantal zomerse heren geuren is dat er toch een zeker vrouwelijkheid aan vast zit. Maar niet bij Dunhill, de onderliggende zomerse citrus noten met houtige en bloemige accenten creëren de perfecte zomergeur.

dunhillfragrance-thegentlemansjournal

Lees ook: Pure Luxe Experience: YVRA 1958, Een Geur Die Nu Al Een Klassieker Is