Wat een plaatje moet dat zijn, om ’s ochtends wakker te worden en in de verte de skyline van New York te zien wanneer u de gordijnen openslaat van uw royale master bedroom. Dat is nog maar één van de vele perks die deze decadente droomvilla te bieden heeft. Wat dacht u van een natuurstenen afwerking voor de keukens, badkamers en verschillende hallen van de uit 3 gebouwen bestaande landgoed.

Andere voordelen van de villa zijn onder andere een ruim zwembad, tennisbaan en privé aanlegplaats voor uw jacht waarmee u binnen minuten naar NYC International Airport kan varen. Het landgoed bevat 13 slaapkamers en zoals goed vanuit de lucht te zien is een gigantische oprijlaan waar uw gasten gemakkelijk de Porsche of Lamborghini kwijt kunnen wanneer komen dineren.

Voor meer informatie over de villa gaat u naar de website van James Edition.

Tip: U kunt ook eigenaar worden van uw eigen eiland voor $25 miljoen minder dan deze villa, dan kunt u gelijk de resterende $25 miljoen gebruiken om een mooi nieuw huisje te laten bouwen.

Lees ook: De Obamas Verhuizen van het Witte Huis Naar Deze Villa Van $ 5,3 Miljoen