Carolwood Drive, een van de meest prestigieuze straten van Los Angeles, is het adres van deze geweldig imponerende villa van $150 miljoen in Amerika. De gigantische woning heeft bijna 2.800 vierkante meter aan leefoppervlakte en bevat daarin 10 slaapkamers en 20 badkamers/toiletten. De villa heeft daarnaast nog een groot stuk land rondom die zorgen voor een prachtige groene omgeving en de nodige privacy. Er is zelfs een privé wandelpad door de bergen in wat u de achtertuin van deze villa zou kunnen noemen.

De verschillende gastverblijven kunnen op tegen elk willekeurig 5-sterren hotel in Beverly Hills en de ‘Club Mon Reve’ van de villa bevat genoeg entertainment voor de gasten. Waaronder een lounge gebied, wijn kamer & theater ruimte met aparte valetparking entree. Er is bovendien genoeg ruimte voor 50 auto’s binnen het terrein, waardoor het geven van een uitbundig feest extra gemakkelijk wordt gemaakt, met nog een binnengarage die de 10 auto’s van de nieuwe eigenaar van deze villa veilig kunnen waarborgen.

Mocht u overigens willen bijkomen van het extravagante feest, dan kunt u dat gemakkelijk doen in de spa & wellness center van de villa  die een salon, zwembad, pedicure/manicure, stoom- & massageruimtes bevat.

Ga naar de website van James Edition voor meer informatie.

Lees ook: De Marokkaanse Bond Schurk Villa Uit ‘Spectre’ is Nu Te Koop (Foto’s)

Lees ook: Binnenkijken in Deze Decadente Droomvilla van $100 Miljoen op Long Island bij NYC