Opmerkelijk is hij zeker. Majestic Train de Luxe GmbH is de eigenaar en exploitant van een van de meest luxueuze treinen ter wereld. De “Majestic Imperator” doet de oorspronkelijke k.u.k. (kaiserlich und königlich) Imperial Trein van de Oostenrijkse keizer Franz Joseph I en zijn echtgenote Elisabeth uit het jaar 1891 herleven. De trein is gebouwd volgens de oorspronkelijke plannen van zeven wagons met in totaal 239 zetels (197 eetkamer stoelen, 42 salon zitplaatsen) en biedt een unieke ervaring voor de enthousiaste en verfijnde reiziger. Elk van deze wagens met hun exclusieve originele design biedt het hoogste comfort, veiligheid en  luxueuze flair dan welke trein ook ter wereld.

The Majestic Imperator Train de Luxe biedt de ideale ambiance voor vergaderingen en conferenties, incentive reizen, presentaties, bruiloften, jubilea en functies van welke aard dan ook, met betrekking tot zakelijke of privé, die reeds door vele VIPs genoten zijn van over de hele wereld, zoals Ex VS-president Jimmy Carter, Otto von Habsburg of Dr. Christiaan Barnard en nog velen meer.

25813892_source

25813900_source

25813908_source

25813901_source

25813895_source

Voor meer informatie over de Majestic Imperator Train gaat u naar de website van James Edition.

Lees ook: Business Class Reizigers Vliegen Binnenkort Vanuit een Hotelkamer de Wereld Over (video)