Per 1 augustus 2016 zwaait Andrès Delpeut (IJsselstein, 1972) de scepter als Executive Chef van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Hij neemt deze positie over van Bobby Rust, die sinds 2014 aan het roer stond van het Michelinster-restaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Bobby Rust heeft sinds zijn komst in 2014, met enorm talent en continue streven naar het ultieme niveau, Bridges naar een hoger level gebracht. Nu zal de protegé van Ron Blaauw een nieuw project gaan ontwikkelen voor zijn chef. Met de aanstelling van Delpeut als Executive Chef gaat Bridges een nieuwe fase in, waarin hij – samen met het team – het concept van Bridges, inspired by Ron Blaauw, verder zal uitbouwen. Delpeut is voormalig Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam en heeft in zijn jarenlange ervaring verschillende keukens aangestuurd op managementniveau. Bovendien is hij geen vreemde in de wereld van de Michelinsterren; in 2000 ontving hij zijn eerste Michelinster met Restaurant De Roggebot.

Andrès Delpeut, de nieuwe Executive Chef van Restaurant Bridges, Inspired by Ron Blaauw.

Andrès Delpeut, de nieuwe Executive Chef van Restaurant Bridges, Inspired by Ron Blaauw.

“Ik kijk er enorm naar uit binnenkort weer herenigd te zijn met Ron Blaauw en met hem en Sofitel Legend The Grand Amsterdam een succesvolle en langdurige samenwerking aan te gaan”, aldus Delpeut, die in zijn tijd als Culinary Director bij Brasserie Paardenburg al eerder werkte met Ron Blaauw.

Bridges, inspired by Ron Blaauw
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
www.bridgesrestaurant.nl

Lees ook: Pure Luxe Experience: Michelin sterrenrestaurant Bridges