Het blijft altijd interessant om even binnen te mogen kijken bij de rijken en beroemde van deze aarde. Dit maal kijken we binnen bij een van de populairste DJ’s van het moment: Avicii. De bekende Zweedse DJ is momenteel immens succesvol met hit na hit. Toch is de stress van het DJ bestaan teveel voor hem en daarom besluit hij te stoppen met het draaien van platen voor het grote publiek.

Als hij rustiger aan gaat doen tijdens zijn vroege pension kan hij genieten van zijn royale villa in Los Andeles. De moderne woning heeft een terras die het prachtige uitzicht over de stad volledig benut. De 26-jarige gepensioneerde DJ heeft duidelijk goede smaak, of iemand ingehuurd met goede smaak, want het huis staat er spectaculair bij. Het huis bevat ondermeer een walk-in-closet en een ontzettend gave infinity pool.

Lees ook: Binnenkijken bij Memphis Depay’s Luxe Huurvilla in Manchester (Foto’s)