De Waterreus in Scheveningen is vandaag bekroond tot Beste Strandpaviljoen van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Agnes Holtjer, Landelijke bestuurslid van KHN, en Stephan van der Stee van Strand Nederland. De uitreiking vond plaats bij het Beste Strandpaviljoen 2015: De Zeemeeuw in Noordwijk. Entree is partner van deze verkiezing en reikte de Beste Nieuwkomer aan De Dam in Vrouwenpolder uit.

Het publiek bracht veel stemmen uit op de Waterreus. Het paviljoen dat dit jaar volledig nieuw is opgebouwd kreeg veel punten voor het aanbod, de kwaliteit van het food & beverage aanbod, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de nieuwe en eigentijdse uitstraling van het strandpaviljoen. De vakjury kon zich hier uitstekend in vinden en roemde in het bijzonder de professionaliteit en de inrichting. De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. Dit jaar werd de verkiezing voor de negende keer georganiseerd.

waterreus_1

Lees meer over de winnaars uit de verschillende categorieën op de website van Entree Magazine.

Of bezoek de website van Waterreus om meer te lezen over de winnaar.

Lees ook: Pure Luxe Experience: Michelin Sterrenrestaurant De Nederlanden in Vreeland