Jetwise Membership t.w.v. € 10.000 Cadeau bij Aankoop Hublot Horloge en Vlieg 1 Jaar Lang Naar Cannes en Ibiza

Het Zwitserse horlogemerk Hublot heeft een exclusieve samenwerking afgesloten met Jetwise als official timekeeper en partner. Bij aankoop van een Hublot horloge vanaf € 19.900,- krijgt u 1 jaar lang één Jetwise membership ter waarde van € 10.000,- cadeau. Oftewel 1 jaar lang ongelimiteerd vliegen naar de luchthavens van Cannes en Ibiza met Jetwise**.

Vliegen met Jetwise betekent gebruik maken van privé terminals op de luchthavens, kostbare tijd besparen met inchecken en vliegen op vaste tijdtstippen. Uw Hublot horloge kunt u hierop gelijk zetten. Jetwise vliegt elke vrijdag naar Cannes en Ibiza. Elke zondagavond is een terugvlucht gepland naar Amsterdam Schiphol. Next level reis comfort, top kwaliteit en maximale efficiëntie zijn kernwaarden van Jetwise.

Het relatief jonge Hublot staat in de horlogewereld bekend om haar vooruitstrevende technische vondsten en kwalitatief hoogwaardige en comfortabele horloges. Dit zorgt voor een perfecte match met Jetwise, de nieuwkomer in de luxe jetwereld van aeronautiek.

*Bij aan aankoop Hublot horloge van minimaal € 19.900 ongelimiteerd vliegen op de vaste routes van Jetwise, zie:  https://www.jetwise.com/membership

**De voorwaarden van het Jetwise membership zijn te vinden op: https://www.jetwise.com/page/terms

*** Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen

KAART-CANNES-IBZ