Binnenkort kunt u als veeleisende golfer van hole naar hole cruisen in pure luxe met deze nieuwe Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car. De golf car werd gezamenlijk ontwikkeld door de ontwerpers van het befaamde automerk en de golf mobility specialisten van Garia met steun van het Daimler’s Think & Act Tank Business Innovation team. De samenwerking begon nadat Garia’s medeoprichter Anders Lynge meedeed aan een ontwerpwedstrijd van Mercedes-Benz Golf op Facebook in 2013.

embed-mercedez-benz-golf-cart

Zoals verwacht is de fairway-vriendelijke Mercedes de belichaming van chique met een luxe cabine met touchscreen display inclusief elektronische scorecard, een kaart van de baan, GPS, hands-free Bluetooth en kunnen zien hoeveel stroom je nog hebt. Het tablet is ook afgestemd op het vier-speaker audiosysteem, heeft ambient cabine verlichting en snelheidsafhankelijke ruitenwissers. Uw clubs zijn eenvoudig te beheren door de golftas aan de achterzijde (hoek op een gunstige 45 graden) te plaatsten en voor uw bagage is ook nog ruimte . En als toppunt van luxe is er een vijf-liter koelkast ingebouwd in onder de stoel.

Geadverteerd als een “echte sportwagen,” kan de verfijnde rit naar de green met maximaal 30 km/u (aangedreven door de elektromotor) plaatsvinden. Tevens uitgerust met “sport” en “eco” performance standen.. Het karretje heeft actieraduis van maximaal 80 km. Het ultieme vervoer voor de echte kenners van het mooie golfspel is het voertuig voorzien van een aluminium chassis met een double-wishbone ophanging, een koolstofvezel kap, en een origineel als een golfbal gevormde grille geflankeerd door juweel-achtige LED-koplampen met chromen inzetstukken. Alles staan op mooie 14 inch velgjes.

Lees verder op de website van Robb Report.

Lees ook: Saudische Miljardair Shockeert Londen met Optocht van 4 Gouden Supercars