Wat een problemen de rijken allemaal wel niet hebben. Dan heb je eindelijk een waanzinnig superjacht aangeschaft maar waar laat je dan al je “speeltjes”? De helikopter, de auto’s, de jetski’s, de duikboot met duikuitrusting, de extra speedboat’s enzovoort? Geloof het of niet maar daar is nu een oplossing voor met deze bijna 60 meter lange Damen Yacht Support 5009.

damen-ys-5009-dive_02

Er is een klein gevaar dat dit “ondersteuning-aan-superjachts-biedende hulpjacht” de schijnwerpers gaat stelen tijdens de Monaco Yacht Show in september. Maar dat maakt jachtbouwer Damen niets uit. Damen komt tijdens de show namelijk niet alleen met dit speciaal gebouwde showcase model maar laat ook het nieuwe jacht “Fast & Furious” zien, het eerste voorbeeld uit de bijgewerkte YS 5009 lijn. Ze snappen het wel daar bij Damen.

Lees ookAllergrootste superjacht ooit in Oss te water gelaten bij Heesen Yachts (video)

damen-ys-5009-heli-hangar02
damen-ys-5009-toys_02
damen-ys-5009-heli-hangar01
damen-ys-5009-with-amels-199