De nieuwe 4K Ultra HD TV is een hommage aan de iconische designtraditie en het vakmanschap van Bang & Olufsen. De BeoVision 14 combineert een tijdloos elegant uiterlijk met een superieur geluid, een perfecte beeldkwaliteit en geavanceerde opties op het gebied van connectiviteit.

Een mooiere televisie dan deze lijkt onmogelijk. De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele glaspaneel en het vierkante aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst.

Anti-reflectie glas en geoptimaliseerde beeldweergave. 

De BeoVision 14 is verkrijgbaar met een 40- of 55-inch LED-based LCD-scherm met een anti-reflectie glaspaneel dat storende weerkaatsingen tot ruim 98% reduceert. Daarnaast is de televisie uitgerust met geraffineerde en geavanceerde technologieën die u – of u nu naar een film kijkt, muziek luistert of een game op de tv speelt – altijd verzekeren van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Krachtig geluid en delicaat vakmanschap 

De constructie van de cover van de BeoVision 14 met de ultradunne eikenhouten lamellen, die de standaard drie-weg luidspreker bedekt, getuigt van fenomenaal vakmanschap. Voor een dergelijk constructie worden de grenzen van het materiaal opgezocht en kan uitsluitend met het fijnste eikenhout worden gewerkt. In de warme houten sfeer van de luidsprekercover herkennen we de soortgelijke eikenhouten lamellen van de iconische BeoLab 18.

Lees ook: Deze Super Badass Stoel is Gemaakt van een Boeing 737 Straalmotor

BVi14-16ET-Lo05

Eenvoudig toegang tot al uw favoriete content

De BeoVision 14 is gebaseerd op het Android TVÔ-platform, wat snel en eenvoudig toegang biedt tot een eindeloze hoeveelheid internet-based content en ontelbare leuke apps voor entertainment, nieuws en gaming.

Dankzij de geïntegreerde Google CastTM-technologie kunnen films, foto‘s en muziek rechtstreeks, met slechts één druk op een toets, van een mobiele telefoon of tablet naar de televisie worden gestreamd. De BeoVision 14 is ook geschikt voor nieuwe formats, zoals HEVC, waarmee 4K-content direct vanaf online bronnen kan worden gestreamd.

One-touch BeoLink Multiroom

De BeoVision 14 functioneert uiteraard ook naadloos met alle andere BeoLink Multiroom-producten van Bang & Olufsen.

Parallel aan de introductie van de BeoVision 14 introduceert Bang & Olufsen ook een vernieuwde versie van de iconische BeoRemote One. Het toetsenpad van de nieuwe BeoRemote One Bluetooth bevat vier MyButtons, hiermee kan een momentopname worden gemaakt van alle huidige instellingen (bron, volume, stand etc.), waarna deze op een later tijdstip met één druk op de dezelfde toets opnieuw kunnen worden opgeroepen.

BVi14-16ET-Lo17

Genieten van BeoVision 14 – zoveel mogelijkheden

Voor wat betreft plaatsingsmogelijkheden biedt de nieuwe iconische televisie van Bang & Olufsen totale vrijheid. Kies voor een gemotoriseerde vloerstand om de tv met de afstandsbediening in de gewenste kijkhoek te draaien, of hang de tv als een kunstwerk aan de muur – links- en rechtsdraaiende beugel- of laat hem achteloos achteroverleunen op een schildersezel-stand.

Naast de eikenhouten lamellen zijn er ook textielcovers in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo kunt u de BeoVision 14 tot in perfectie aan uw interieur aanpassen.

De BeoVision 14 is in de Bang & Olufsen-showrooms verkrijgbaar vanaf de volgende adviesprijzen:

BeoVision 14, 40” met eikenhouten lamellen en schildersezel-stand: € 6.780 BeoVision 14, 55” met eikenhouten lamellen en schildersezel-stand: € 8.980

Voor de beste service rondom Amsterdam adviseren we u naar Hegeman Amstelveen te gaan voor uw B&O apparatuur.

Lees ook: Breng een Stoer Statement in Uw Huis met Deze Schedel Fauteuil van Gregory Besson