Deze safari is echt als geen ander en gelijk de duurste ervaring in Afrika. De ‘Diamond Safari’ neemt gasten mee op zoek naar diamanten aan de westkust van Zuid-Afrika. Gasten van het Edwardian-era Ellerman House zie zich aanmelden voor de safari voor een koele 16 duizend dollar mogen meegaan met duikers in de diepte van de oceaan die op zoek zijn naar de prachtige steentjes in de mineraal rijke bodem van de oceaan. Ook al gaan de gasten mee duiken op zoek naar hun eigen diamanten worden de kosten voor de gevonden stenen wel apart in rekening gebracht.

Het pakket is een excursie van één dag, gasten worden per vliegtuig naar Port Nollot gebracht, opgehaald met een limousine en afgezet bij een luxe villa in Ellerman House. Na de excursie worden gasten teruggebracht naar het hotel om daar te genieten van de signature Dom Perignon Experience die samengaat met een diner menu van de chef. De safari is beschikbaar vanaf 1 september en is afhankelijk van weersomstandigheden.

Lees ook: Binnenkijken in de Grootste Villa op het Kaaiman Eiland